Damir Krznar: ‘Prihvaćam svu odgovornost, ja sam taj koji je trebao igrače više motivirati’

Foto: snimka zaslona

Dinamo je izgubio od Sheriffa 0:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas je Sheriff bio taj koji je održao lekciju Dinamu iz Zagreba. Bili smo ispod svake razine Dinama. Neshvatljivo smo se otvorili u drugom poluvremenu, išli smo njima na mlin, bili smo beskrvni i razočarali smo. Prihvaćam svu odgovornost, ja sam taj koji je trebao igrače više motivirati, od njih više tražiti i više dobiti”, rekao je trener Dinama Damir Krznar i objasnio zašto je u igru uveo Moubandjeja nakon što je Dino Perić morao napustiti igru.

”Moubandje nam je bio jedina opcija nakon Perićeve ozljede. Brz je u centralnoj zoni gdje su oni imali dva brza igrača. Bio je dobar u prvom poluvremenu, no u drugom su on i Theophile dopustili da svaka dubinska lopta bude šansa za Sheriff”, objasnio je Krznar dodavši da vjerojatno niti u uzvratu neće moći računati na igrače koji su mu danas nedostajali, možda tek na Ademija, ali i to će biti, rekao je, utrka s vremenom.

”Ispred nas je teška misija, ne bih rekao nemoguća. Pokušat ćemo stići ovaj visoki rezultat, dok nada postaje nećemo se predati”, zaključio je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.