Dani Olmo spasio Španjolsku, bivši igrač Dinama postigao sjajan gol u 92. minuti susreta

Foto: fah

Španjolska nogometna reprezentacija teškom je mukom došla do tri boda u Gruziji u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a junak pobjede bio je bivši nogometaš Dinama Dani Olmo. Španjolci su, kako to već ide kod njih, dominirali u posjedu lopte, no bunker domaće momčadi nisu mogli probiti. A onda je Gruzija povela te ih šokirala, naime, Kiteishvili je izašao sam ispred Simona te je fantastično zabio za 1:0. Velika je radost bila domaćih igrača. Ipak, nisu izdržali, a bili su blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, početkom drugog dijela Španjolci su uspjeli izjednačiti, Jordi Alba je centrirao s lijeve strane, a gol za 1:1 postigao je Torres te je izgledalo kako će favorizirani Španjolci lako preokrenuti utakmicu. Ipak, Gruzija se sjajno branila i gotovo obranila.

U 92. minuti bivši igrač Dinama Dani Olmo je čudesnom reakcijom spasio svoju reprezentaciju, pucao je s nekih 25 metara sa sredine, golman je loptu dirao vršcima prstiju, ali svoju mrežu nije uspio spasiti.

Nakon ove utakmice Španjolska ima tri boda, Švedska tri, Grčka jedan, Kosovo i Gruzija su bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.