Kandidatkinja Mosta za Sisačko-moslavačku županicu: 90-tih smo se oslobodili, ali ovo je još gore

Luca Gašpar Šako
Sisak, 28.3.2021.- Most nezavisnih lista u Sisku je predstavio Lucu Gašpar šako (na slici), kao svoju kandidatkinju za županicu Sisaèko-moslavaèke županije. foto HINA/ ua

Podpredsjednik MOST-a i saborski zastupnik Nikola Grmoja danas u Sisku predstavio je kandidatkinju za županicu Sisačko-moslavačke županije.

Napomenuo je da smo želimo ponuditi županiji kandidatkinju koja se iskazala u pomoći svim građanima, ukazivanjem na nepravilnosti podjele pomoći posebno u njenoj Petrinji. Naša kandidatkinja je Luca Gašpar Šako koju je pozvao da se obrati.

“Drage građanke i građani! Dragi prijatelji. Narode ove županije! U našoj županiji je već 30 godina pokazano i dokazano kako ne treba, kako se ne smije upravljati i što su nam napravili. Obraćam vam se danas s iskrenim pozivom da promijenimo stvarnost ove naše županije, da promijenimo naš život!

Naša djeca nemaju posao. Odlaze u strane zemlje naši mladi i mlade obitelji. Nije to laka odluka. Odlaze sa suzama u očima, ostavljaju uplakane roditelje. Ovi što su ih otjerali misle da su moćni. Ali znate što?! Oni su samo moćni ako smo mi slabi. Pa čekajte, koliko je njih zapravo? Nema ih puno. Tek nekolicina. Nisu oni narod. MI smo!

Probudimo se, građani i građanke Sisačko-moslavačke županije!! Ne dajmo da nam te opačine i neljudi tjeraju našu djecu. Ovo je naš dom, moramo ga braniti. MI smo većina! Nisu oni! Mi se brojimo u tisućama. Njih je nekolicina. Jedino mi možemo to promijeniti. Ako smo zajedno! Ako poštujemo ljude i pošten rad!. Ako imamo srca!

Usudim se reći da smo 90-tih godina oslobodili našu županiju ali ovo je još gore. Tada smo znali tko nam je neprijatelj, a oni koji se busaju u prsa da se „domoljubi“ pljačkaju nas, kradu i tjeraju nas iz naših domova. To se ne smije više događati. Obećavam vam jedno, poštenje i pošten rad. Mi vam nećemo obećavati auto cestu 30 godina, mostove 30 godina. Mi ćemo raditi i svojim radom dokazati. Moj stručni tim ima sve pripremljene projekte. Naša županija je biser, ima svoje termalne vode, prirodne parkove, prirodu, industriju. Oni su sve to srozali na dno. Tako im odgovara, odgovara da od nas naprave robove. Grade nam kontejnerska naselja. Pitam vas jesmo li mi na godišnjem odmoru? Ne nismo, ovo su naši životi i imamo pravo upravljati našim životima. Samo zajedništvom možemo obnoviti našu županiju, podići je iz pepela.

Zato dragi građani, neću vam obećavati nikakve završetke auto cesta, otvaranje stotine i tisuće novih radnih mjesta kao što nam obećavaju već 30 godina. Da, ta radna mjesta su u Njemačkoj, Irskoj, Austriji i diljem svijeta. Ne u našoj županiji. Zato vas molim da nam se pridružite u borbi protiv kriminala i korupcije. Molim vas da iziđete na izbore svi vi mladi koji ste već jednom nogom i koferima spremni da odete negdje. Neka oni idu negdje, a to negdje je u Remetinec jer tamo pripadaju. Pozivam institucije da to naprave.

Usudim se reći da je jedini pomak u ova tri mjeseca od potresa to što se noćas sat pomaknuo.

Mi ćemo svoj program prikazati do izbora. Moj tim će raditi na programima i rješavanju problema naše županije, a ja ću raditi ono što najbolje znam. Suprotstaviti se kriminalu i korupciji. Obići svaki dom ove županije, svakog čovjeka jer je svaki pojedinac snaga ove županije i Domovine. Ako se udružimo, nitko nas neće spriječiti da je učinimo krajem blagostanja i sretnih ljudi”, kazala je između ostaloga Gašpar Šako u svom predstavljanju.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr