Danielu Cormieru nije bilo dosta, želi se ponovno boriti protiv Miočića: ‘To mora biti Stipe, ne zanima me nitko drugi’

Foto: snimka zaslona Fotomontaža: narod.hr

Danielu Cormieru očito nije dosta, ponovno se želi boriti protiv američko – hrvatskog borca Stipe Miočića, od kojeg je nedavno izgubio. Potvrdio je Cormier da ponovno želi na megdan sa američkim Hrvatom u podcastu kod Ariela Helwanija. Nakon što ga Miočić još jednom pobijedi Daniel bi otišao u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Borit ću se ponovno protiv tog tipa i odradit ću to na pravi način. Mislim kako će dobar pristup biti dovoljan da završim s podignutom rukom”, rekao je Daniel Cormier.

Podsjetimo, Cormier je 2018. godine pobijedio Stipu nokautom krajem prve runde, američki Hrvat je godinu dana čekao uzvrat, a kad ga je dočekao iskoristio je to na pravi način, iako je Cormier bio bolji u prve tri runde, međutim, nakon što je Stipe dočekao svoju priliku jakim udarcima u jetru je Cormiera izmorio te ga je nakon toga nokautirao. Dogodilo se to 27 sekundi prije kraja četvrte runde.

”On je odradio sjajan posao. Ta pobjeda je došla zahvaljujući sjajnom stanju uma i vještinama Stipe Miočića. Pogodio me udarcem u tijelo, vidio je kako me zaboljelo, no nije ga tražio ponovno nego se prebacio gore”, kazao je Cormier, nakon čega je u podcastu rekao ponešto o svojoj strategiji za mogući treći sraz s Miočićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne kažem da mogu uhvatiti Miočića, podići ga i bacati kako god to želim. Ali, uvjeren sam da mogu odraditi posao puno bolje nego što sam 17. kolovoza”, poručio je DC.

Podsjetimo, nakon što je Miočić pobijedio Cormiera krenula su nagađanja o novom Stipinom protivniku, spominjao se Francis Ngannou, kao i borba s Jonom Jonesom, međutim, kako sada stvari stoje mogli bismo po treći put vidjeti sraz dvojice velikih teškaša, Daniela Cormiera i Stipe Miočića.

Cormier tvrdi da će u mirovinu pobijedio ili izgubio od Stipe…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Pobijedio ili izgubio, nakon te borbe sam gotov. To će biti posljednji put da će moja noga zakoračiti u oktogon. No, to mora biti Stipe, nitko drugi me ne zanima. UFC želi odraditi to i mislim kako se radi o fantastičnoj borbi. Ono što je uvijek podizalo sport bio je pravi teškaški rivalitet, a mislim kako to trenutno imamo u slučaju Stipe i mene. Imam namjeru odraditi posao jer ću se boriti na način kao što treniram da se borim”, poručio je bivši prvak.

Kad bi ta ”epska trilogija” mogla dobiti svoje finale?

”Ako je 14. prosinca slobodan, meni to odgovara. Bio bih sretan s tim datumom i stigao bih se pripremiti na pravi način. Volim se natjecati i bit ću sretan tako završiti karijeru. Ako je i dalje dovoljno dobar da me savlada još jednom, pod ovim uvjetima, onda je tako kako je”, zaključio je Daniel Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.