Davis Cup: Francuzi s Tsongom i Pouilleom na Hrvatsku

Foto: fah

Izbornik francuske teniske reprezentacije Yannick Noah objavio je u utorak sastav za finalni dvoboj Davis Cupa s Hrvatskom u Lilleu od 23. do 25 studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prije dva dana odustao Richard Gasquet, Noah je u odlučio u pojedinačnim dvobojima Hrvatima suprostaviti Jo-Wilfrieda Tsongu i Lucasa Pouillea, a u sastavu je još Jérémy Chardy te par Nicolas Mahut/Pierre-Hugues Herbert, koji trenutačno nastupa na ATP finalu u Londonu. Pričuve su Benoît Paire i Julien Benneteau, u slučaju da se netko ozlijedi do finala.

Pouille je najbolje plasirani Francuz, na 32. mjestu ATP ljestvice, Chardy je 42., a Tsonga je nakon niza zdrastvenih problema pao na 261. poziciju. Osim Gasqueta, Noah ne može računati i na Gaela Monfilsa i Gillesa Simona.

Francuzi će se pripremati od ponedjeljka u Marcq-en-Baroeulu, na sjeveru Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik Željko Krajan u utorak je objavio sastav s Marinom Čilićem, Bornom Ćorićem, Matom Pavićem, Frankom Škugorom i Ivanom Dodigom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.