Davor Šuker hvali Luku Modrića: On je najbolji vezni nogometaš na svijetu, ali će teško do Zlatne lopte

Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, danas predsjednik HNS-a, Davor Šuker, u razgovoru za španjolski AS  rekao je da će najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić teško do Zlatne lopte pored Cristiana Ronalda, Neymara, Luisa Suareza, Lionela Messija… Međutim, Šuker također tvrdi da je Modrić najbolji vezni nogometaš svijeta u ovom trenutku. Drugim riječima, bolji i od Ivana Rakitića, iako to Šuker nije rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, iako u tome ima istine to se zasad nije pokazalo kada je u pitanju hrvatska nogometna reprezentacija koja nikako da dođe do rezultata koji je adekvatan kvaliteti igrača koje Hrvatska ima na raspolaganju. Ponekad se radi o nedostatku sreće, a ponekad izostaje i angažman kakav vidimo kod nekih Vatrenih kad igraju u klubovima.

“Ono što ja želim Luki, jer znam da ga to najviše uzbuđuje, je da osvoji što više naslova s Realom. On ima osobnost i igrama je zadobio poštovanje. On je iskren, skroman i radišan čovjek, a to je ono što se cijeni u klubu kao što je Realu”, rekao je šef HNS-a koji ipak nije želio ući u raspravu sa španjolskim novinarima tko je bolji Modrić ili ipak Ivan Rakitić iz Barcelone.

“Čovječe, pa to je da me pitate je li mi tata draži od mame. Ako pitate novinara iz Madrida on će reći Modrić, a  Katalonac će istaknuti Rakitića. Ja sam Hrvat. Međutim, kao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza mogu reći da sam ponosan jer na visokoj razini predstavljaju našu državu u najboljim klubovima na svijetu”, zaključio je najbolji strijelac hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred Hrvatskom su na rasporedu nove kvalifikacijske utakmice za SP u Rusiji 2018. godine.  Početak nije bio tako sretan, Turska se provukla i osvojila bod na praznom Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.