Dejan Lovren i dalje čvrsto kod svojih riječi: ‘Jedan sam od najboljih braniča svijeta i nisam rekao ništa krivo’

Foto: Fah

Hrvatski nogometni reprezentativac i obrambeni nogometaš jednog od najboljih engleskih klubova, Liverpoola, Dejan Lovren, nakon sjajnih igara hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, a posebno nakon pobjede u polufinalu SP-a protiv Engleske 2:1, podigao je dosta prašine svojim izjavama. Naime, hrvatski reprezentativac tada je rekao kako spada među najbolje braniče na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, neki su takvu samouvjerenu Lovrenovu izjavu pripisali trenutačnoj euforiji izazvanoj velikim rezultatom Vatrenih na SP-u. Lovren je, međutim, imao jake argumente na svojoj strani. Naime, igrao je finale SP-a u Rusiji ali i finale Lige prvaka protiv Reala.  Nakon što se smirila euforija, nakon što se stišala bura, 29-godišnji stoper Liverpoola ponovio je svoju izjavu u razgovoru za Copa 90.

“Rekao sam da sam jedan od najboljih braniča na svijetu i mislim da nisam tu rekao ništa krivo”, kazao je jedan od najpopularnijih hrvatskih nogomtaša te je spomenuo igrače koji su po njemu također dio svjetske nogometne obrambene elite:

“Virgil van Dijk, svakako. Imali smo sjajnu sezonu, on i ja. Igrali smo finale Lige prvaka. Tu je sigurno i Raphael Varane. On zaslužuje puno kredita, a ne dobiva ga onoliko koliko ga recimo dobiva Sergio Ramos i s tim se ne slažem. Je li Varane bolji od Ramosa? Definitivno. U ovom trenutku, ali i prethodnih godina. Osvojio je Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo. Dakle, treba ga proglasiti najboljim braničem na svijetu. Mislim da su na nagradi Fifa Best najboljim proglasili Ramosa i to je odluka koju ne možete mijenjati. Tu je uvijek i Thiago Silva. On je stvarno dobar, iskusan, nije toliko visok, ali skače prilično visoko”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.