Delije izvjesile transparente: ‘Republika Srpska 1995., Jugoslavija 1999.’

delije
Foto: snimka zaslona

Rangers je u Beogradu protiv Crvene zvezde u osmini finala Europske lige uspio obraniti veliku 3:0 prednost iz prve utakmice. No, utakmica će se pamtiti po potezu Delija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delije su podigle transparent na kojem su napisali različite godine i mjesta na kojima su se vodili ratovi, očito usmjerenu protiv Amerikanca i NATO-a.

> Delije skandirale u čast Rusije i Srbije

> Delije se obrušile na Oluju: Svatko u amanet nek ostavi svom sinu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napisali su i ‘Jugoslavija 1999., Republika Srpska 1995.’, a na kraju svega je stajalo: ‘Sve što želimo reći je dajte šansu miru’.

Delije i podrška Rusiji

Podsjetimo, nedavno su Delije pokazale podršku Rusiji.

“Rusija, Srbija, Rusija, Srbija”, orilo se za vrijeme utakmice s tribine na kojoj su bile Delije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.