Devet djelatnika HNS-a u radu Uefinih tijela

Izvršni odbor Europske nogometne federacije (UEFA) je na sjednici u Pragu donio odluku o sastavu svojih tijela, komisija i panela za razdoblje od 2015. do 2019. godine.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je kao član IO-a UEFA-e imenovan za predsjednika Nogometne komisije te za dopredsjednika Komisije za marketinško savjetovanje.

Voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja HNS-a Ivančica Sudac i dalje će biti druga dopredsjednica Komisije za licenciranje klubova. Izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović ostaje član Komisije za reprezentativna natjecanja, dok je Boris Durlen i dalje član Komisije za futsal i nogomet na pijesku.

Tajnik HNS-a, Vladimir Iveta, ostaje član Pravne komisije, a tehnički direktor Saveza Romeo Jozak novi je član Komisije za razvoj nogometa i stručnu pomoć.

Povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk novi je član Komisije za stadione i sigurnost, a dr. Zoran Bahtijarević Liječničke komisije. Dr. Bahtijarević, liječnik hrvatske A reprezentacije, ujedno je i novi član Anti-Doping panela.

Dopredsjednik Ante Vučemilović-Šimunović ostaje u Panelu administrativnih stručnjaka. Miljenko Sakoman će, pak, ostati član Panela za izgradnju i upravljanje stadionima.

Mandatno razdoblje traje od 1. srpnja 2015. do 30. lipnja 2019. godine.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/h
Photo: fah