Di Marzio: Rebić će predvoditi juriš Milana na Juventus

epa09464091 AC Milan's forward Ante Rebic (L) and Lazio's defender Francesco Acerbi in action during the Italian Serie A soccer match AC Milan vs SS Lazio at the Giuseppe Meazza Stadium in Milan, Italy, 12 September 2021. EPA/ROBERTO BREGANI

Milan u nedjelju od 20:45 gostuje u Torinu kod Juventusa u velikom derbiju 4. kola talijanske Serie A. Ako pobijedi, Milan će već nakon četiri kola imati 11 bodova prednosti pred Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gianluca Di Marzio danas je objavio vjerojatni sastav Milana, a prema njegovim prognozama, glavni čovjek u napadu Milana bit će Ante Rebić.

“Ante Rebić bit će u vrhu napada kojim će Milan jurišati na ranjeni Juventus”, piše Di Marzio te dodaje kako će izgledati ostatak Milanove momčadi.

Na golu će biti Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori i Hernandez držat će obranu, Tonali i Kessie sredinu terena, a uz Rebića će u napadu igrati Brahim Diaz i Rafael Leao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.