Site icon narod.hr

Dinamo igrao u dresu bez službenog grba: Nekima se sviđa, drugi žele tradiciju

Zagreb, 02.08.2024. - Utakmica 1. kola HNL-a između nogometaša Dinama i Istre 1961. Na fotografiji . foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Dinamo je pobjedom 5:0 protiv Istre na Maksimiru otvorio novu sezonu SuperSport HNL-a. Za domaću momčad dva gola je zabio Sandro Kulenović, a po jedan su dali Ronaël Pierre-Gabriel, Kevin Theophile-Catherine i Arber Hoxha. Na utakmici je predstavio i svoj treći, crni dres, bez službenog grba. To je podijelilo navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zagreb, 02.08.2024. – Utakmica 1. kola HNL-a između nogometaša Dinama i Istre 1961.
foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Sponzor Castore trećom je kreacijom podsjetio na trend u NBA ligi, gdje je na prsima jedna od izvedenica klupskog grba. Tako je Dinamo zaigrao bez svog službenog grba i na trećem dresu se vidjelo samo popularno Dinamovo slovo “d”.

> Dinamo predstavio nove dresove u Maksimiru: Stigli su pomoću dronova

No, naravno, ova verzija izazvala je različite reakcije. Dok se nekima takav novitet sviđa, drugi žele tradiciju bez mijenjanja klupskog grba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version