Dinamo u Ligi prvaka: Pojedinačna cijena ulaznice između 200 i 300 kuna!

Foto: GNK Dinamo

Hrvatski prvak Dinamo na svojim je stranicama objavio cijene ulaznica za Ligu prvaka. Podsjetimo, modri su u skupini s Juventusom, Sevillom i Lyonom, a navijači prema vlastitom izboru mogu kupiti paket ulaznica, kao i pojedinačne ulaznice. Ohrabrenje za Dinamo je tvrdnja savjetnika Zdravka Mamića koji je nakon ždrijeba rekao da se Dinamo može nositi s Lyonom i Sevillom, iako je nekoliko vrhunskih nogometaša ovog ljeta napustilo Maksimir. Rog, Pjaca, Eduardo…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paket ulaznica za Ligu prvaka:
– tribina zapad dolje 800 Kuna
– tribina istok 650 kuna
– tribina sjever 500 kuna

Pojedinačne ulaznice za Ligu prvaka:
– tribina zapad dolje 300 Kuna
– tribina istok 250 kuna
– tribina sjever 200 kuna

“Članovi kluba kao i svake godine do sada imat će, uz predočenje važeće članske iskaznice, popust od 20% prilikom kupovine paketa ulaznica ili pojedinačne ulaznice”, piše na službenim stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, početak prodaje paketa počinje 7. rujna (srijeda), od 10 do 19 sati. Mjesto prodaje: Ticket point, stadion Maksimir. Na dane utakmica Dinama na Maksimiru radno vrijeme Ticket pointa bit će do kraja 1. poluvremena.

Online prodaja paketa ulaznica počinje također 7. rujna ovdje.

Prodaja pojedinačnih ulaznica kreće 24. rujna od 10 do 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prodaja pojedinačnih ulaznica i paketa ulaznica bit će personalizirana te će prilikom kupovine biti potrebno predočiti važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica, a za dijete rodni list, putovnica ili zdravstvena iskaznica)”, naglasili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.