Dinamo kroz produžetke osigurao Ligu prvaka: Drmić i Bočkaj junaci Modrih

Foto: fah

Nogometaši Dinama izborili su prolaz u grupnu fazu Lige prvaka nakon što u uzvratnoj utakmici doigravanja u produžetku svladali u Zagrebu Bodo/Glimt s 4-1 i time nadoknadili poraz od 0-1 iz prve utakmice u Norveškoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo već nakon pet minuta dolazi do vodstva. Petković je sjajno prebacio loptu glavom za Baturinu, on nesebično proigrava Oršića koji zakucava u mrežu Norvežana.

Sjajan gol za 2:0 zabio je Bruno Petković, Dinamova devetka postigla je jedan od najljepših golova u povijesti zagrebačkog kluba.Ristovski je sjajno ubacio u peterac, Bruno je primio loptu te namjestio na ‘škarice’ i zabio gol.

Nažalost do pogotka dolaze gosti. Gronbaek je pucao s ruba kaznenog prostora, lopta je otišla ispod ruke Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrali su se produžeci. Drmić je postao junak Modrih nakon što jezabio za Ligu prvaka. Petković je prebacio loptu za Drmića, koji fantastično proigrava Emrelija. Emreli loše reagira 1 na 1 s vratarom gostiju. Lopta dolazi do Drmića koji uspjeva kroz veliku gužvu progurati loptu s 16 metara.

Za konačnih 4:1 zabio je Bočkaj.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.