Dinamo jedva pobijedio na Stanovima, spasila ga stativa

Dinamo je dva kola zaredom gostovao kod momčadi na dnu HNL ljestvice, a nakon poraza u Osijeku, umalo su kiksali i u 29. kolu na Stanovima pred 3000 gledatelja. Pobijedili su “modri” 2-1, ali je Zadar pružio žestok otpor iako se tako nije činilo nakon 25 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su već u 4. minuti nakon jakog udarca Fernandesa s 20-ak metara iskosa s lijeve strane, a na 2-0 povisio je Duje Čop u 25. minuti kada je sjajno prošao nekoliko domaćih igrača, ušao u kazneni prostor te iskosa s desne strane odlično pogodio.

U nastavku su domaći bili znatno bolji, a u 71. minuti zaostatak je smanjio Tadić. Samo četiri minute prije kraja Weitzer je pogodio stativu, a u sudačkoj nadoknadi su dinamovci loptu izbijali s gol-crte za treću pobjedu nad Zadrom u 4. međusobnoj ovosezonskoj utakmici.

– Samo nas je dobra vila odvela do pobjede. Zadovoljan sam pobjedom, ali ne i načinom na koji smo došli do nje – rekao je trener Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na vrhu ljestvice s 11 bodova više od drugoplasirane Rijeke. Zadar je na 7. mjestu.

Nedjelja:
Rijeka – Hajduk (15 sati)
Split – Istra 1961 (19 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.