Dinamo sazvao izvanrednu sjednicu IO-a: Hoće li biti riječ o Vlatki Peras?

Foto: fah

Dinamo i Rijeka igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, ali u pozadini te utakmice događaju se nove promjene u vladajućim strukturama kluba. Dinamo je za petak sazvao izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora, a na njoj će se, moguće, raspravljati o sudbini Vlatke Peras, predsjednice Uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peras je prošlog tjedna postala dio optuženice koja je podignuta protiv Zdravka Mamića. Osim Peras i Mamića, ista optužnica tereti i Igora Kodžomana, bivšeg Dinamova predsjednika Uprave. Tereti ih se za zloporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Tako je moguće više opcija – da će se raspravljati, ai i da će biti donesena odluka Peras ima ugovor do ožujka 2027. i pravo na otpremninu u punom iznosu plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.