Dinamo se oglasio o FIFA-inoj suspenziji Emrelija

Foto: fah

Nakon što su poljski mediji objavili da je FIFA suspendirala Mahira Emrelija, iz Dinama, njegova sadašnjeg kluba, oglasili su se priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emreli je bio član Legije, a za klub iz Varšave upisao je 33 nastupa te postigao 11 pogodaka. Nakon raskida ugovora s Legijom, u veljači ove godine stigao je u redove hrvatskog prvaka.

Mediji u Poljskoj navode da Azerbajdžanac prema presudi FIFA-e Legiji duguje 100.000 eura.

Direktor za pravne poslove Legije Kuba Laskowski objavio je kako je FIFA zabranila Mahiru Emreliju bilo kakvu aktivnost vezanu za nogomet sve dok ne podmiri dug Legiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo u priopćenju navodi da nije stranka u tom postupku, ali da će primijeniti FIFA-inu odluku o suspenziji.

– S obzirom na velik broj medijskih upita obavještavamo javnost o tome da je GNK Dinamo preko Hrvatskog nogometnog saveza zaprimio tijekom današnjeg dana odluku FIFA-e o suspenziji igrača prve momčadi Mahira Emrelija zbog financijskih obveza koje igrač nije podmirio prema svom bivšem klubu, varšavskoj Legiji u roku dogovorenom kroz međusobni sporazum između igrača i Legije. Dinamo nije stranka u ovom postupku, ali će primijeniti odluku FIFA-e o suspenziji sve dok sukladno toj odluci kompletno dugovanje igrača Mahira Emrelija prema Legiji ne bude podmireno, stoji u priopćenju Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.