Dinamo se oglasio o objavljenim e-mailovima oko propalog transfera Brekala

Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon što se tjednima provlačila priča o povratku u Dinamo, povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo iznenađujuće je potpisao za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je seniorsku karijeru počeo u Dinamu, očekivalo se da će mu to biti prvi izbor. No, transfer je propao, a u javnost je sada procurila komunikacija između Dinama i Fiorentine prema kojoj ispada da maksimirski klub nije potvrdio dogovor.

Iz Dinama su danas poslali priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

– Nastavno na nezakonitu objavu dijela povjerljive službene komunikacije klubova, GNK Dinamo je neugodno iznenađen grubim kršenjem poslovne prakse i neovlaštenom objavom dijela komunikacije između AFC Fiorentine i GNK Dinama. Želimo naglasiti da objavljeni e-mail ne prikazuje situaciju u cijelosti već je iskorišten za prikazivanje situacije izvan konteksta. Klub i dalje u potpunosti ostaje pri svom priopćenju da s igračem nije uspio usuglasiti uvjete za njegov dolazak u Dinamo. Sukladno komunikaciji između AFC Fiorentina i GNK Dinamo, klub više neće javno komentirati navedeni slučaj i zadržava pravo na poduzimanje svih raspoloživih pravnih radnji za zaštitu oba kluba protiv osobe koja je neovlašteno i protupravno objavila dio poslovne komunikacije, stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.