Dinamo sretno do boda u Puli, Istra tri puta pogađala okvir gola

Zagreb, 08.03.2020. - Utakmica 26. kola Prve HNL Dinamo - Istra 1961. Na fotografiji Bruno Petkovic, Tomislav Duka, Josip Tomasevic. foto HINA/ Daniel KASAP/dk

Dinamo je u Puli odigrao 0:0 protiv Istre 1961. Na teren su prvaci izašli u kombiniranom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu izgledali sjajno, a Puljani su čak tri puta pogađali okvir gola.

Dinamo je u posljednjih šest kola ostvario samo jednu pobjedu, ali i dalje ima veliku prednost na čelu ljestvice sa 78 bodova, 16 više od drugog Osijeka koji je ranije u subotu izgubio na gostovanju kod Varaždina, odnosno 17 više od treće Lokomotive, koja će u nedjelju ugostiti Goricu. Istra 1961 je deveta s 25 bodova i igrat će protiv Orijenta u doigravanju za opstanak.

Drugo mjesto na kraju prvenstva vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a u posljednjem kolu sastat će se upravo Osijek i Lokmotiva u izravnom dvoboju za tu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.