Dinamo u 2. pretkolu: Što je sve poznato do sada?

Foto: snimka zaslona

Nakon ispadanja Juventusa iz Lige prvaka, jasno je kako Dinamo kreće na europski put tri tjedna ranije od planiranog, već u 2. pretkolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretno, to znači da će Dinamo u Europi igrati već 25. ili 26. kolovoza.

Sva će se pretkola do play-offa igrati na jednu utakmicu, a domaćin susreta bit će određen ždrijebom 10. kolovoza u podne.

Zasad zna samo da će mu jedan od protivnika biti danski prvak Midtjylland jer on je sigurno u 2. pretkolu i trenutačno nije nositelj. Većina klubova iz 2. pretkola mora proći i prvo pretkolo, tako da se još svašta može promijeniti, može dogoditi da netko od nositelja ili nenositelja ispadne pa će klubovi koji su ih izbacili preuzeti njihov koeficijent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Dinamo prođe u 3. pretkolo, ono bi se trebalo igrati 15. ili 16. rujna, a ždrijeb za tu fazu natjecanja održat će se 31. kolovoza. Ukoliko uspadne, europski put nastavlja u 3. pretkolu Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.