Dinamo u lovu na doigravanje Lige prvaka

Foto: fah

Pred nogometašima Dinama uzvratni je susret 3. pretkola Lige prvaka. Od 20 sati na stadionu Maksimiru ugostit će Ludogorec koji dočekuju s prednošću od 2:1 iz prvog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bit će to ista utakmica kao prva u Bugarskoj. Oni su željeli doći do prednosti, ali nisu uspjeli. Sad su u rezultatskom minusu. Ali, rekao sam i u najavi, imaju peh da su naišli na Dinamo, imamo europsko iskustvo. A, i ja imam iskustvo s njima od prije deset godina. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, vjerujem da ćemo biti dovoljno staloženi i pripravni. Rezultat je dobar, igra može i treba biti bolja, tu se mogu složiti. Siguran sam da će i igračima biti lakše što vrijeme više bude odmicalo, rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Na početku sezone oscilacije nisu neočekivane, a Čačić traži idealnih 11. Jedna od dilema je hoće li na krilo postaviti Baturinu ili Menala. Drmić vjerojatno ima prednost u napadu, a promjene su česte i u obrani, što zbog ozljeda, što zbog Čačićevog eksperimentiranja.

Bugarski prvak u Zagreb je stigao oslabljen za par ključnih igrača – neki su otišli iz kluba, neke muče ozljede ili kartoni. No trener Ante Šimundža i dalje vjeruje u kvalitetu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To je prilika za druge igrače da dokažu zašto su dio Ludogoreca, istaknuo je strateg Bugara.

– Igrali smo dobro i u prvoj utakmici protiv Dinama, samo nas nije popratio rezultat, to je nedostajalo. Imali smo mnogo prilika, ali nedostajali su golovi. Imamo kvalitetu, znanje i iskustvo da budemo ravnopravni Dinamu, da na kraju izađemo kao pobjednici, dodao je.

U oba tabora priželjkuju glasnu podršku s tribina, a zasad se očekuje oko 12000 navijača, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.