Dinamo u prijateljskoj utakmici pobijedio 7:0

Foto: fah

Dinamo je u prijateljskoj utakmici u Nedeljancu s uvjerljivih 7:0 pobijedio istoimenog domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskoristili smo ovu utakmicu da pružimo minutažu onima koji su neko vrijeme bili izvan kadra. Zato je, primjerice, Dino Perić dobio svih 90 minuta, da se polako vraća… I zbog toga nam ovakve utakmice dobro dođu. Tomek i Jang? Veseli me što možemo dati priliku i igračima koji privuku pažnju kroz našu drugu momčad, a Tomek je i ranije zaslužio poziv u prvi sastav, iznimno je talentiran i predan igrač, pred njim je velika karijera. Sretni smo što je i svoj debi okrunio golom. Jang je, pak, mladi igrač na probi, mladi reprezentativac, vrijedan pažnje. Pratit ćemo ga i dalje i možda ga u nekom trenutku priključiti u naš dom”, rekao je Dinamov trener Damir Krznar.

Poveo je Dinamo golom Tomeka u 8. minuti, da bi do poluvremena pogađali još Andrić i Špikić. U nastavku utakmice zabijali su još Jang, Lauritsen, Tolić i Andrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.