Dinamo uoči sezone predstavio pojačanja

dinamo
Foto: fah

Dinamo je u svečanim ložama zapadne tribine stadiona Maksimir održao prvi media day uoči sezone. Sportski direktor kluba i trener prve momčadi Damir Krznar službeno je najavio novu sezonu i predstavio pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši koji su prošlu zimu potpisali ugovor s Dinamom sada su i službeno priključeni momčadi, a danas su predstavljeni. Riječ je o vrataru Ivanu Nevistiću, koji je u Dinamo stigao iz Rijeke, lijevom braniču Danielu Štefulju, koji se momčadi također pridružio iz redova riječkog kluba, mladom veznjaku Marku Bulatu, koji dolazi iz uloge kapetana Šibenika te još jednom veznom igraču Dariju Špikiću, koji se nakon tri godine izbivanja vratio u Dinamo iz Gorice.

Krznar im je predao dresove s njihovim imenima i brojevima i zaželio je novacima dobrodošlicu u Dinamo.

– Ova četvorica igrača potpisala su ugovore s Dinamom već na zimu, ali su se priključili našoj momčadi tek sada iz dva pragmatična razloga. Prvi je taj da kao mladi i potentni igrači nastave gdje su tada igrali jer im je bila garantirana minutaža važna za njihov razvoj. Drugi je razlog bio kratki pripremni period na zimu i bilo bi rizično u tom kratkom roku ostvariti optimalan razvoj za njihovu pripremu, rekao je trener hrvatskog prvaka na početku promocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. To je za mene velika čast i privilegija. Što se tiče konkurencije, sigurno da je konkurencija jako dobra, svi su golmani u Dinamu na top nivou i to će se od mene tražiti. Spreman sam na sve, trebam davati od sebe svaki dan sve što mogu, nadovezao se Ivan Nevistić.

– Proveo sam tu 12 godina, kroz mlađe uzraste, poznajem klub i sve ovdje. Poznajem dosta igrača s kojima sam igrao ranije, mislim da neće biti problema za prilagodbu. Spreman sam, cilj mi je što bolje odraditi pripreme i pokazati se u najboljem svjetlu. Bolja konkurencija tjera i tebe da radiš što više, sretan sam zbog toga, ovdje je dobra konkurencija. Svih 12 godina ovdje bilo mi je prekrasno, izdvojio bih Ligu prvaka mladih kad su se igrale najljepše utakmice, rekao je Dario Špikić.

– Na meni je da pokažem svoje kvalitete, želim biti što bolji. Tata mi uvijek daje neke savjete, zna me i kritizirati što je također dobro, puno pričamo… Pričao mi je priče iz Varaždina, Dinama, tako da sam sve čuo, pohvalio se Daniel Štefulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čast mi je što sam postao dio ovakvog kluba, s takvom povijesti, igračima i talentima. Nadam se da ću se što prije uklopiti u momčad i da će me igrači što prije prihvatiti. Jedva čekam otići na pripreme i pokazati se u najboljem svjetlu. Ovim putem čestitao bih Ademiju na tome kakva je osoba i igrač, svima nam može biti uzor na treninzima i izvan toga. Pričao sam s njim nakon zadnje utakmice između Dinama i Šibenika, rekao je da je na raspolaganju za sve što trebam. Čast mi je imati takvu osobu i takvog igrača kraj sebe, kaže Marko Bulat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.