Dinamov napadač Izet Hajrović sjajno se snašao u Zagrebu, no, ipak kaže: ‘Samo dragi Bog zna gdje ću završiti’

Foto: fah

Pred Dinamom je veliki izazov, start Lige prvaka na Maksimiru i utakmica protiv Atalante. Uoči utakmice, koju mnogi vide i kao utakmicom prilike za Dinamo, napadač hrvatskog prvaka, Izet Hajrović, govorio je o brojnim golovima koje je zabio za plave. No, ipak, najdraži mu je gol koji je dao u dresu BiH protiv Slovačke kojim je Bosna i Hercegovina napravila veliki korak prema Svjetskom prvenstvu u Brazilu, na kojem je sudjelovala i Hrvatska, a Hrvatsku je te 2014. vodio današnji trener BayernaNiko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”To mi je i najemotivniji gol zbog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Jako sam ponosan na taj gol”, rekao je za 24 sata rođeni Švicarac koji je za Bosnu i Hercegovinu zabio tri gola.

Hajrović se sa svima u Dinamu dobro slaže, no, uzor mu je bio brazilski Ronaldo, jedan od najboljih igrača svijeta svih vremena, koji je 2002. godine s Brazilom postao i prvak svijeta te najbolji strijelac SP-a.

”Sad sam ostario pa nemam nogometnih uzora, ali želim stalno napredovati”, tvrdi Hajrović, koji je priznao kako je razgovarao s Danijem Olmom te se nada da je i sam pridonio ostanku sjajnog Španjolca u Dinamu. Nema sumnje, ostanak Olma u Dinamu veliki je vjetar u leđa europskim ambicijama hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajrović je u svojoj karijeri igrao za Grasshopper, Werder Bremen, Galatasaray i španjolski Eibar. Dakle, radi se o vrlo ozbiljnim klubovima, koji nisu za podcijeniti, Uostalom, za Werder Bremen svojedobno je igrao i Ivan Klasnić.

Hajrović se brzo prilagodio životu u Zagrebu, jer su, kako kaže, ljudi kulturni i pristupačni. No, gdje će završiti karijeru još uvijek ne zna.

”Imao sam lijepih klubova u karijeri pa ne bih baš birao. To samo dragi Bog zna gdje ću završiti…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.