Dinamovci smatraju da nije presudilo isključenje, Hajdukovci kažu: ‘Dok smo imali isti broj igrača na terenu, imali smo par dobrih šansi’

Foto: fah

Nihad Mujakić stao je pred novinare nakon derbija Hajduka i Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala navijačima na podršci. Dok smo imali isti broj igrača na terenu, imali smo par dobrih šansi, bili čak i bolj, a u nastavku je bilo teško s igračem manje braniti se. Plan se nakon isključenja nije promijenio, išli smo na pobjedu, a kada smo primili gol, promijenili smo formaciju. U Rijeci će nam faliti par igrača, ali idemo na pobjedu u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka”, rekao je Mujakić.

“Da smo uspjeli zabiti utakmica bi za nas bila puno lakša. Borili smo se ali nismo uspjeli, treba se okrenuti prema dalje. Mislim da smo čak bili bolji u prvom dijelu. Kod prilike sam napravio krivu odluku, čekao sam hoće li se on maknuti, a nije se maknuo, bio je preblizu. To je nogomet, ako ne zabiješ, primiš. Baš to se dogodilo u ovoj utakmici. Ne mogu reći da je crveni karton presudio, no bilo bi nam lakše, ja sam čak pogriješio prije tog drugoga žutoga kartona. U Rijeci nas čeka teška utakmica, idemo s istim mentalitetom, na pobjedu”, ističe Jairo.

“Nije po meni crveni presudio, imali smo mi prije toga dobrih par šansi, oni također jednu dvije. Derbi je bio dobar, pobijedili smo zasluženo i idemo dalje. Sretan sam zbog gola, zabio sam Rijeci i sad Hajduku. Paše mi pozicija prema naprijed. Odličan je osjećaj zabiti na Poljudu, ovo mi je drugi gol. Imamo 17 bodova prednosti, 99 posto da smo osvojili prvenstvo, ali trebamo odigrati do kraja. Čestitao bih Hajduku, pravi derbi, korektan”, poručio je Arijan Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi smo sretni s ovim rezultatom. Njima je bilo teže s igračem manje, iskoristili smo prilike, nije billo stresa. Pobjeda nam puno znači, pogotovo navijačima, jer je ovo jedna od najvećih utakmica u sezoni. Sretni smo radi toga. Hajduk igra dobro, opasni su, ali smo ih uspjeli pobijediti. Ambijent je bio predivan, šteta što nije češće ovako”, zaključuje Mislav Oršić, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.