Dinamovih prvih 45 minuta u Torinu protiv Juventusa bez primljenog pogotka

Foto: Twitter

Dinamo je u posljednjem šestom kolu Lige prvaka protiv Juventusa u Torinu uspio izdržati prvih četrdeset pet minuta a da nije primio pogodak od ipak jednog od najjačih europskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su modri, u ovom slučaju žuti, čitavo prvo poluvrijeme bili u podređenoj ulozi ipak je za mladu ekipu iz Zagreba odlična spoznaja da se koliko toliko, makar i 45 minuta, može odigrati “ravnopravno” s jednom od skupljih momčadi svijeta.

Naravno, bunker nije mogao dugo izdržati, tako da je početkom nastavka Higuan doveo Juventus u vodstvo, rezultat je to ozbiljnijeg pritiska domaće momčadi.

Dinamo (4-5-1) : Livaković – Šitum, Sigali, Schildenfeld, Pivarić – Soudani, Gojak (od 57. Fiolić), Moro, Knežević, Fernandes – Ćorić.
Juventus (3-5-2): Neto – Benatia, Rugani, Evra – Cuadrado, Lemina, Marchisio, Pjanić, Asamoah – Mandžukić, Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati prvih poluvremena utakmica zadnjeg, 6. kola Lige prvaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA E

Bayer Leverkusen – Monaco 1-0 (Jurčenko 30)

Tottenham – CSKA Moskva 2-1 (Alli 39, Kane 45/Džagojev 33)

SKUPINA F

Real Madrid – Borussia Dortmund 1-0 (Benzema 28)

Legia Varšava – Sporting Lisabon 1-0 (Guilherme 30)

SKUPINA G

Porto – Leicester 3-0 (Silva 6, Corona 22, Brahimi 44)

Club Brugge – Kopenhagen 0-2 (Mechele 8ag, Joergensen 15)

SKUPINA H

Olympique Lyon – Sevilla 0-0

Juventus – Dinamo 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.