Direktor Intera nakon utakmice protiv Hajduka: ‘Likvidirat ćemo klub, olakšat ćemo svima’

Split, 05.06.2020. - Na praznom Poljudu odigrana je utakmica 27. kola Prve HNL između HNK Hajduk i NK Inter Zaprešić. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

Nakon suđenja o kojem se priča u utakmici Intera i Hajduka, direktor zaprešićkog Intera Branko Laljak bio je vrlo uzrujan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupit ću Izvršni odbor kluba kako bih sazvao klupsku Skupštinu tako da likvidiramo Inter i olakšamo svima onima koji rade u hrvatskom nogometu”, rekao je Laljak nakon utakmice za Sportske novosti.

Prije utakmice je najavljivao nešto drugo.

“Mi smo riješili licencu, imat ćemo ju, neće biti problema. Dogodit će se raritet, hrvatska ima 1500 klubova, a ove godine će samo jedan klub ispasti iz bilo koje lige. Svaki klub koji ispadne iz lige će i propasti. Nadam se da to nećemo biti mi”, rekao je Laljak za Arena Sport televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.