Đoković pod nekoliko istraga: Zbog testova, putovanja u Španjolsku…

Foto: fah

Jutros je Novak Đoković uvršten u ždrijeb Australian Opena, no još uvijek nema garancije i da će zaigrati na prvom Grand Slam turniru sezone jer se čeka odluka ministra imigracija Alexa Hawkea o mogućem ukidanju vize za srpskog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrenuta je istraga oko niza pogrešaka i nelogičnosti vezanih uz Đokovićeve testove na koronavirus, a istraga oko njega pokrenuta je i u Španjolskoj zbog boravka u Marbelli.

Naime, Đoković je po ulasku u Australiju naveo da u protekla dva tjedna nije nigdje putovao, a on je 31. prosinca stigao u Marbellu. Istraga traje i zbog odluke da u državu mogu ući samo cijepljeni građani Srbije. Postoji mogućnost da je pravo ulaska stekao uz liječničko izuzeće, a to je ono što će sad istražiti tamošnja policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.