Đokovićev ‘teniski otac‘ o razlazu njega i Ivaniševića

Foto: fah

Rastanak Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića vruća je tema u teniskim krugovima. Jedna osoba koja, pak, povezuje obojicu te jako dobro poznaje i Gorana i Novaka, jest Nikola Pilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam razgovarao niti s Goranom niti s Novakom otkako se pojavila ta vijest, tako da ne znam što je pravi razlog njihova rastanka – ogradio se na početku Pilić za Sportske novosti.

– Vidjet ću se vrlo vjerojatno s Novakom ovdje u Beogradu pa ćemo sigurno razgovarati. No, zasad, ono što mogu pretpostaviti na svoju ruku, ovako sastrane, jest da su se nakon toliko godina uspješne suradnje jednostavno umorili malo jedan od drugoga. Jer, pazite, veliki je tu pritisak svakoga tjedna, na svakom turniru i nije to uvijek lako za podnositi.

Pričao je o tome, uostalom, već ranije i Ivanišević rekavši kako je “prokletstvo” suradnje s Novakom to što se baš uvijek očekuju samo pobjede i priznaju se samo osvojeni turniri “finale nije dovoljno dobro, mora biti trofej”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na tom tragu je očito i Pilić.

– U sportu se takve stvari događaju, nije to toliko neobično, niti tu ima nekih pravila koliko će nešto trajati. Činjenica ostaje da su oni jako dobro radili skupa, Novak je sigurno zaslugom Gorana popravio svoj servis i sve je to skupa funkcioniralo – dodaje Pilić.

Rastanak se dogodio nakon tri mjeseca sezone u kojoj Novak još nije osvojio niti jedan turnir, makar je i dva samo igrao, ali svejedno ostaje dojam da je negdje nestalo kemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.