Dokumenti dokazuju: Đoković danima zaražen hodao među ljudima

đoković
Foto: Snimka zaslona

U javnost je izašao pozitivan test na koronavirus temeljem kojeg Novak Đoković tvrdi da ima pravo ulaska u Australiju zbog preboljenja koronavirusa, usprkos tome što nije cijepljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričalo se o tome postoji li uopće spomenuti test, je li izdan točno 16. prosinca ili nekog drugog dana, ali danas su otklonjene sve sumnje koje su postojale.

Tako je Đoković rezultat testa dobio u 20:19 sati 16. prosinca. Nakon toga danima je zaražen hodao među ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je 17. prosinca snimljen u društvu mnoštva djece kojoj je dijelio pehare, L’Equipe je objavio fotografiju Đokovića u svojoj redakciji u kojoj je Srbin bio 18. prosinca na snimanju jednog editoriala, a tom prilikom nikome nije rekao da je pozitivan.

“Đokovićevi odvjetnici su na 35 stranica australskom federalnom sudu pokušali osporiti odluku granične policije, ali Đokovićev navodno pozitivni covid-test sredinom prosinca stvari mu više otežava nego što mu olakšava”, objavio je L’Equipe uz fotografiju i link na tekst.

Đoković je 22. prosinca odradio novi test na kojem je bio negativan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.