Druga pobjeda Hrvatske U-19, pala i Armenija

Foto: fah

Hrvatska reprezentacija do 19 godina uspješno je odradila i drugi zadatak na kvalifikacijskom turniru u Karlovcu: protiv Armenije slavila je rezultatom 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U-19: HRVATSKA – ARMENIJA 2:0 (2:0)
Kvalifikacije za EP, Skupina 11, Karlovac.

Strijelci: 1:0 – Špeljak (19′), 2:0 – M. Frigan (27′)

Hrvatska: Kolić, Cvijanović, Perković, Bradarić, Lisica, Brkljača (72′ Duvnjak), Rak (87′ Krolo), Ivanović, Stojković (80′ Pesch), Špeljak, M. Frigan (72′ Ćubelić). Izbornik: J. Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije uvjerljive pobjede protiv Gibraltara u prvom kolu, Hrvatska U-19 u drugom je kolu kvalifikacijskog turnira za odlazak na Europsko prvenstvo snage odmjerila s armenskim vršnjacima.

Za hrvatsko se vodstvo pobrinuo Špeljak u 19. minuti utakmice, a konačnih 2:0 postavio je Ivanović samo osam minuta poslije. O dobrom nastupu mladih Hrvata svjedoči i podatak od 34 pokušaja prema suparničkim vratima, od čega 16 u okvir vrata, dok je Brkljača na isteku prvog dijela propustio realizirati kazneni udarac.

U trećem, posljednjem kolu sastaju se Hrvatska i Škotska, koja je u subotu nadjačala Gibraltar rezultatom 3:0. Ta je utakmica na rasporedu u utorak, 16. studenoga s početkom u 12:00 sati, također u Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.