Duvnjak: Bili smo onakvi kakvi smo bili na pripremama

duvnjakom duvnjak
Foto: fah

Hrvatski rukometaši lako su pobijedili Sjedinjene Američke Države u drugom kolu prve faze Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Protivnik nije bio na nivou kao Egipat, ali mislim da je i kod nas bila prisutna drugačija energija na terenu. Krenuli smo malo u grču, bilo je 5:5, ali onda je sve sjelo na svoje. Zaslužena pobjeda i prvi bodovi su tu”, rekao je Domagoj Duvnjak za RTL nakon utakmice pa dodao:

“Bili smo onakvi kakvi smo bili na pripremama. Meni je još uvijek žao one utakmice protiv Egipta. U njoj nismo pokazali svoje pravo lice. Ali danas je to izgledalo dobro, no naravno da može bolje. Pogledat ćemo snimku i dogovoriti se neke sitnice. Već za dva dana igramo protiv Maroka. Ja se nadam da će ta utakmica izgledati još bolje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.