Duvnjak: Mislim da smo zasluženo pobijedili, ali Zagreb mi se jako sviđa

Zagreb, 17.9.2020.- Utakmica 1. kola skupine B rukometne Lige prvaka PPD Zagreb - Kiel u Areni Zagreb. Na slici Miloš Božoviæ i Domagoj Duvnjak. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIÆ/ ua

Kiel je svladao a PPD Zagreb s 36:28 (18:15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je rukometna tvrđava, ali ne mogu se oteti utisku da smo prvo poluvrijeme odigrali dosta dobro i na kraju otišli s najvećom razlikom – minus tri. Imali smo problem s rotacijama. Kad je Kiel pojačao tempo, imali su šuteve izvana i polukontre, to više nismo mogli pratiti. To je, ipak, u ovom trenutku jedna razina iznad nas. Izgubili smo osam razlike, ali mislim da je realno bilo malo niže. Veći dio utakmice to nije bilo loše, pogotovo prvo poluvrijeme”, rekao je Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba.

Filip Vistorop je sa šest pogodaka, uz Ivana Čupića, bio jedan od dvojice najboljih strijelaca PPD Zagreba:

“Kiel je ekipa koja konkurira za vrh Europe i ovo što smo odigrali u prvom poluvremenu je stvarno fantastično s naše strane. Međutim, imali smo i par grešaka. Mislim da smo mogli i bolje završiti od tri razlike koliko je bilo. Kiel u ovoj dvorani, pred ovoliko ljudi, igra fantastično.Mi se idemo boriti dalje, čeka nas Elverum. Mislim da možemo pobijediti, odnosno odigrati dobru utakmicu pa što bude. Potrudit ćemo se da bude pozitivno iskustvo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije Domagoj Duvnjak je sa sedam pogodaka bio drugi strijelac Kiela:

“Prvo poluvrijeme je Zagreb stvarno odigrao odlično, i u napadu i u obrani. Bila je otvorena utakmica. U drugom poluvremenu mislim da smo mi podigli agresivnost, bili smo kompaktiniji u obrani i, naravno, Niklas Landin je u drugom poluvremenu bio fenomenalan. To je ta razlika. Mislim da smo zasluženo pobijedili, ali Zagreb mi se jako sviđa. Možda to izgleda previše, i protiv Aalborga, i protiv nas, i protiv Szegeda, ali još je nova ekipa, još će se njih pitati nešto. Zagreb sada ima jako bitnu utakmicu u Norveškoj. Želim im svu sreću i nadam se da će pobijediti”, rekaoje Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.