Duvnjak oduševio potezom: Nakon utakmice u Osijeku poklonio dres Eni Šarac

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija igrala je u Osijeku protiv Švicarske i odnijela pobjedu. Vratio se na teren i Domagoj Duvnjak i odmah oduševio svojim potezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je sudac svirao kraj utakmice u punom Gradskom vrtu Duvnjak je otrčao do Ene Šarac i poklonio joj dres u kojem je igrao.

Ena ima 24 godine, godinama se bori s teškim bolestima,a pobijedila je sepsu, gripu, leukemiju, tumor na mozgu, tumor na kralježnici…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.