‘Elitno’ ljetovanje: Ronaldo i Messi ne razdvajaju se ni na odmoru

Foto: Twitter, Marca

Dva možda i najbolja nogometaša svijeta u ovom trenutku Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, već su godinama veliki nogometni suparnici, dovoljno je reći da jedan igra za Real, drugi za Barcelonu. Njihovo rivalstvo mnogi su opisivali kao neprijateljstvo, što je, naravno, pretjerano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni na odmoru se ne razdvajaju, čak ni onda kada je naporna sezona iza njih. Ronaldo je imao nešto više uspjeha, s reprezentacijom Portugala osvojio je naslov europskog prvaka, dok Messi nije uspio osvojiti Copa Americu, u finalu su Argentinci poraženi od Čilea. Porazu je pridonio Lionel Messi osobno s obzirom na promašeni jedanaesterac.

Veliki nogometaši na odmoru su sa svojim obiteljima, ukrcali su se na jahte i krenuli su na odmor, na plovidbu Sredozemnim morem. Neki su platili porez, a neki i nisu.

Kad su stigli na Ibizu u Marini Botafoch dočekalo ih je iznenađenje. Messi je uplovio nešto ranije sa svojom jahtom, s obitelji se spuštao na palubu, naravno, kako to već ide dočekali su ga obožavatelji radi autograma i zajedničkog fotografiranja, baš tada na ulasku u marinu pojavio se crni automobil iz kojeg je izašao Cristiano Ronaldo. Prema tvrdnjama očevidaca bio je to vrlo zanimljiv, filmski zaplet, pogotovo nakon što se saznalo da je Ronaldova jahta dva veza “parkirana” od Messijeve jahte. Ukratko, razdavajalo ih je tek nekoliko metara i gotovo ništa eura. Naime, obje su jahte podjednako skupocjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, unatoč željama mnogih, do zajedničke fotografije Messija i Ronalda na odmoru nije došlo jer je Realova zvijezda odmah isplovila s obitelji, dok su Messi i supruga Antonella te djeca ostali su na Ibizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.