Elkasević: ‘Spremna sam za majčinstvo, ali to je i u Božjim rukama‘

Pariz, 5.8.2024.- Hrvatska atletièarka Sandra Elkaseviæ osvojila je bronèanu medalju u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Parizu s hicem od 67.51 metara. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ua

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Elkasević na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila je u ponedjeljak navečer brončano odličje u bacanju diska. Dan nakon svečano joj je dodijeljena medalja. No, jedan intervju ostat će itekako zapamćen, onaj u kojem je otkrila da želi postati majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najvažnije je da završim sezonu kako Bog zapovijeda, onda ćemo sjesti, razmisliti, popričati i odlučiti. Spremna sam za majčinstvo, ali to je i u Božjim rukama. Dogodit će se kada će se trebati dogoditi, kada bude vrijeme. Najvažnije je da sve ide svojim tijekom i da se događa s razlogom, dok vjerujem i znam da imam najboljeg čovjeka za sebe. I kao trenera i kao supruga i kao životnog partnera i za obitelj”, otkrila je Sandra za Sportske novosti.

> Sandra Elkasević konačno s olimpijskom broncom oko vrata

“Naravno da bi mi bilo ljepše da smo barem mogle podijeliti drugo mjesto i obje dobiti srebro, ipak sam i ja bacila drugi najbolji rezultat na natjecanju, ali tako je kako je. I dalje cijeli svoj nastup i broncu osjećam kao svoju pobjedu. Poginula sam junački, s medaljom u džepu. Za koju godinu neće se pamtiti je li bilo srebro ili bronca, nego da imam tri medalje. Onda za četiri godine slijedi Los Angeles”, ispričala je o osvojenoj bronci.

U jučerašnjem finalu bacila je Sandra disk 67.51 metara, imala je isti takav hitac i Kineskinja Bin Feng, no Kineskinja je osvojila srebro zbog boljeg hica u drugoj seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanka Valarie Allman sa 69.50 metara obranila naslov osvojen prije tri godine.

U Londonu 2012. te Rio de Janeiru 2016. osvojila je zlatne medalje dok je u Tokiju 2021. završila na četvrtom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.