Emery: Do večeras nisam znao da je Modrić igrao za Zrinjski

Foto: fah

Trener Aston Ville Unai Emery rekao je večeras u Mostaru kako je cilj njegove ekipe uzeti najmanje bod u sutrašnjem susretu Konferencijske lige s momčadi Zrinjskog kako bi završili na prvom mjestu skupine E navodeći da se radi o taktički dobrome protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je posljednji susret u grupnoj fazi Europe. Naravno ako želimo biti prvi u skupini moramo minimalno uzeti jedan bod, rekao je Emery.

Uoči posljednjeg kola skupine E Konferencijske lige Villa ima 12 bodova, druga je momčad Legije iz Varšave s 9, a trećeplasirana momčad je nizozemskog AZ Alkmaara.

Očekuje da će Zrinjski biti motiviran u sutrašnjem susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da će biti motivirani jer će igrati pred svojim gledateljima. Poštujem ih i taktički mislim da je to dobra momčad, ocijenio je španjolski stručnjak.

Nije otkrio sastav najavljujući da će određenim igračima dati prigodu sutra zaigrati na travnjaku HŠK Zrinjskog.

Na upit novinara je li znao da je za Zrinjski svojedobno nastupao i hrvatski kapetan i igrač Reala Luka Modrić, Emery je odgovorio da mu to nije bilo poznato do večeras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.