Engleska nokautirana na Wembleyju u generalci za Euro, izbornik moli javnost za smirenost

Foto: fah

Nogometna reprezentacija Engleske je poražena u posljednjoj pripremnoj utakmici na Wembleyu s 1:0 od Islanda te su izabranici Garetha Southgatea ispraćeni zvižducima na Europsko prvenstvo koje za šest dana započinje u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jasno je da izvedba nije bila na razini na kojoj je trebala biti. Mislim da postoje neki vrlo jasni razlozi za to, i to nam zapravo daje priliku da se stvarno usredotočimo, jer ove posljednje utakmice prije turnira mogu to poemetiti, jer su igrači zabrinuti oko izbora i ne žele se ozlijediti”, rekao je engleski izbornik.

“Ovo je bilo daleko od idealne noći. Neću skrivati razočaranje ovom izvedbom. Najviše me razočarao dio igre bez posjeda, jer nismo dobro pritiskali suparnika. Bili smo previše rastegnuti. U posljednje dvije ili tri utakmice smo bili izvrsni u tome, tako da je to dio koji stvarno moramo ispraviti. S loptom smo mogli biti bolji, ali svejedno smo stvorili jako, jako dobre prilike”, analizirao je Southgate.

“Isto tako, moramo ostati mirni jer znamo što trebamo ispraviti i na tome ćemo raditi od sada do utakmice sa Srbijom”, poručio je engleski izbornik čija će momčad prvi nastup na Euru imati 16. lipnja u Gelsenkirchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.