Engleski mediji: Veliki Jose Mourinho pred otkazom u Manchester Unitedu, čeka se prvi poraz?

Foto: fah

Nakon debakla u derbiju protiv Tottenhama (3:0) na Old Traffordu i najgoreg starta u sezonu poslije 25 godina engleski mediji traže odgovore od kontroverznog portugalskog stručnjaka Jose  Mourinha. Naime, navodno je Mourinho potrošio i sav kredit koji je imao kod gazdi kluba i još jedan krivi korak osigurat će mu izlaznu ”vizu” s Old Trafforda, a da se s Unitedom nije uspio domoći naslova prvaka o čemu je uoči dolaska govorio i čemu su se navijači nadali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako engleski Daily Mail  piše da bi mogući poraz u idućem prvenstvenom kolu osigurao Mourinhu i njegovom stručnom stožer izlaz. Machester United, podsjetimo, u idućem kolu gostuje kod Burnleyja te poraz nije nemoguća opcija, a ni s bodom uprava kluba ne bi bila zadovoljna, kao ni navijači čije je strpljenje pri kraju. Kao nasljednik Mourinha u Unitedu spominjao se francuski stručnjak i bivši trofejni trener Reala Zinedine Zidane. No, daleko je od realizacije takvog posla.

Podsjetimo,  izvršni direktor Manchester Uniteda Ed Woodward u siječnju je produljio ugovor Jose Mourinhu do 2020., godine. Drugim riječima, u slučaju otkaza Mouruniho bi dobro i zaradio, unatoč katastrofalnom startu u sezonu. I to je jedan od razloga zašto čelništvo kluba već nije reagiralo.

Spomenimo kako Manchester United gostuje kod Burnleyja u nedjelju u 17 sati. Nakon utakmice puno će toga biti jasnije, iako će i nakon nje pa i ako United pobjedi ostati visjeti ”mač” nad glavom Portugalca. Naime, porazi su već dosadili svima na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.