Englezi iskopali priču o Slavenu Biliću: Hrvat je također bježao u veći klub, ali je na kraju ispao gospodin

Foto: snimka zaslona

Dimitri Payet i bura koju je izazvao u Londonu i dalje je vrlo vruća tema. “On je naš najbolji igrač i zato smo mu dali veliki ugovor. Dali smo mu sve, uvijek smo bili tu za njega. Očekujem od njega da pokaže privrženost momčadi, kao što je momčad pokazala njemu”, rekao je prije nekoliko dana Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je The Sun zavirio u arhivu, 20 godina unazad i pronašao slične riječi West Hamova trenera Harryja Redknappa pred novinarima. Tada je u ulozi Payeta bio – Slaven Bilić.

“On ima fantastičan ugovor. Najplaćeniji je igrač u povijesti kluba, on je taj ugovor potpisao. Sad želi otići, osjeća da je Everton velik klub i mi tu ne možemo ništa učiniti. U našim očima West Ham je velik klub, ali on se osjeća drugačije”, rekao je 1997. Redknapp o problemu s Bilićem.

“Morao sam to učiniti. Mi smo profesionalci, svi igrači znaju da, ako dobiješ priliku igrati za velik klub, moraš tu priliku iskoristiti!”, objašnjavao je tada Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, The Sun navodi dvije velike razlike između Bilića i Payeta – koliko god Bilić tada inzistirao na odlasku u Everton, to nije učinio usred sezone već na njezinom samom kraju, a, također, on nikad nije rekao da neće više igrati za West Ham, već je svoje profesionalne obveze obavljao do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.