Slavko Goluža o jednom rukometašu: ‘Da sam ostao izbornik, on bi odavno bio kapetan’

Foto: fah

“Priznajem, ja sam slab na Duvnjaka”, rekao je za Sportske novosti bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” O njemu je možda i suvišno govoriti, on je čudesan igrač i to svi znaju. Kada je ušao u drugom poluvremenu utakmice s Bjelorusijom, kada je kao i milijun puta dosad preuzeo odgovornost, po stoti je put pokazao tko je Domagoj Duvnjak”, ističe i dodaje: ” Da sam ostao izbornik, ja bih ga odmah po povlačenju Igora Vorija u reprezentativnu mirovinu stavio za kapetana. Uz dužno poštovanje Marku Kopljaru, kojeg uistinu jako poštujem. Duvnjak je taj vođa i trebao je i prije biti kapetan.”

“Cindrić je igrao odlično, ali, osobno, ja ne mislim da je ta utakmica trebala poslužiti da Cindrić zabije osam golova, nego da se s po četiri-pet raspucaju i Stepančić, Mandalinić, da Božić-Pavletić odigra pola sata… Ja bih to tako napravio, ali ja nisam tamo”, opisuje on.

” Iskreno, po meni je ovo jedno od najlošijih prvenstava dosad. Kvaliteta, ozljede i smjena generacije utjecale su na to. Pa u svakoj reprezentaciji fali popriličan broj igrača. Poljacima pet-šest, pa Španjolcima, Šveđanima, Kataru, pa i nama Marić, Slišković…”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.