Eriksen stabilno, Uefa odlučila da se utakmica nastavlja

epa09265371 Players of Denmark react as their teammate Christian Eriksen (bottom C) receives medical assistance during the UEFA EURO 2020 group B preliminary round soccer match between Denmark and Finland in Copenhagen, Denmark, 12 June 2021. EPA/Friedemann Vogel / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Nakon što je potvrđeno da je 29-godišnji Christian Eriksen stabilno, Uefa je odlučila da će dvoboj između Danske i Finske biti nastavljen danas u 20.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zadnje četiri minute prvog poluvremena biti će odigrane, potom će uslijediti pet minuta “poluvremena”, nakon čega će početi drugo poluvrijeme, priopćila je još.

Krovna europska nogometna organizacija potvrdila je još jednom da je Eriksen u bolnici i da je stabilno te mu je poželjela brz oporavak, a igračima obje momčadi zahvalila se na primjernom sportskom stavu.

I Danski nogometni savez također je objavio da je Eriksen budan i stabilan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Christian diše, svjestan je i razgovara s okolinom, izjavio je Eriksonov menadžer Marin Schoots nakon razgovora s Christianovim ocem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.