ESPN: ‘Miočić je ipak veći od Fedora – najveći svih vremena’

Foto: Instagram

U raspravu o tome tko je najveći borac svih vremena uključio se i ESPN tekstom u kojem je legendarnom Fedoru Emelianenku poručio da je izgubio tron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledajući borce prema karizmi, Stipe Miočić nije u top 1000. Ako rangirate prema nabrijavanju borbe ili ludim predstavama u oktogonu, UFC-ov prvak opet ne stoji bajno. Međutim, ako tražite najvećeg borca u povijesti teške kategorije, pronaći ćete ga u predgrađu Clevelanda”, piše ESPN.

“Miočić je broj 1 na tom popisu, ovo možda neće prihvatiti u Oskolu, rodnom gradu Fedora Emelianenka, ali Miočić je ipak veći. Miočić je pobijedio Werduma koji je šest godina ranije slavio protiv Fedora, osramotio je Alistaira Overeema, pobijedio Juniora dos Santosa, a na kraju i drugi put Cormiera u borbi koja je krunski dokaz da je najveći ikad. Dodajmo još da je Fedor s 33 godine izgubio od Werduma i tad mu je karijera već bila u padu, a Miočić će u srijedu proslaviti 38. rođendan”, stoji u tekstu ESPN-a.

“Miočić pušta šakama da govore. Nakon subote bitne su samo tri riječi: Najveći svih vremena”, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.