Europska liga: Remi Benfice i Rangersa, pobjede Rome i Bayera

epa08801445 Diego Laxalt (R) of Celtic in action against Andreas Vindheim (L) of Sparta during the UEFA Europa League group H match between Celtic Glasgow and Sparta Prague in Glasgow, Britain, 05 November 2020. EPA/Ian MacNicol / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

U jednom od najzanimljivijih susreta večeri Benfica i Rangers su u susretu 3. kola D skupine Europske lige odigrali 3:3, Roma je u susretu iz A skupine porazila Cluj sa 5:0, dok je Bayer Leverkusen u skupini C u Izraelu porazio Hapoel sa 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
epa08801276 Roma’s Borja Mayoral (R) scores the 4-0 lead during the UEFA Europa League group A soccer match between AS Roma and CFR Cluj at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 05 November 2020. EPA/ETTORE FERRARI

Benfica i Rangers su odigrali 3:3, nakon što je Rangers vodio 3:1 i imao igrača više. Borna Barišić je odigrao cijeli susret za Rangers.

Lech je sa 3-1 pobijedio Standard nanijevši Belgijancima i treći poraz u skupini. Golove za poljski sastav zabili su Skoraš (14) i Ishak (22, 48), a za goste Lestienne (29).

Benfica i Rangers imaju po sedam bodova, Lech ima tri boda, Standard je na začelju bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je u susretu A skupine deklasirala Cluj sa 5-0, Golove za rimski sastav zabili su Mihtarijan (2), Ibanez (24), Mayoral (34, 84) i Rodriguez (89).

U skupina B Rapid i Dundalk su odigrali sjajnu utakmicu, koja je na koncu završila sa 4-3.

Za Rapid su zabili Ljubičić (22), Arase (79), Hofmann (87) i Demir (90), a za goste Hoban (7), McMillan (81-11m) i D. McMillan (90+6-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini C Bayer Leverkusen je na gostovanju u Petah Tikvi porazio Hapoel Be’er Sheva sa 4-2. Tin Jedvaj je za Bayer igrao do 62. minute.

Na ljestvici vode Bayer i Slavija sa po šest bodova, dok Nica i Hapoel imaju po tri boda.

U skupini E PAOK je uvjerljivo sa 4-1 pobijedio PSV Eindhoven.Granada je na gostovanju pobijediloa Omoniju sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.