Europska liga: West Ham stiže u Zagreb

epa08756017 West Ham's Manuel Lanzini (C-L) celebrates with teammates after scoring the 3-3 equalizer during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and West Ham United in London, Britain, 18 October 2020. EPA/Matt Dunham / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Ofenzivni veznjak West Hama, sljedećeg protivnika Dinama u Europskoj ligi, Pablo Fornals osvrnuo se na dosadašnje rezultate kluba ove sezone i na gostovanje na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je u subotu odigrao bez golova protiv Southamptona i nakon četiri kola još je neporažen u Premier ligi s osam bodova.

– Naravno da smo htjeli pobijediti, ali nismo uspjeli. No, nastavljamo raditi i uvijek pokušavati doći do tri boda uz “čistu” mrežu, rekao je Fornals. – Bila je to dosadna utakmica za gledanje s malo šansi, ali nogomet je nogomet. Osvojili smo bod i moramo biti ponosni, dodao je igrač West Hama.

Trener David Moyes rekao je da im je nedostajalo mirnoće u zadnjoj trećini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da, bili smo dva tjedna jedni bez drugih s mnogo igrača u reprezentaciji. Trenirali smo zajedno samo dva dana i takve stvari se događaju, rekao je Fornals.

Osvrnuo se i na prvu, povijesnu utakmicu West Hama u Europskoj ligi protiv Dinama u četvrtak na Maksimiru.

– Putujemo i započet ćemo novo iskustvo za sve nas i nadam se da ćemo naše navijače učiniti ponosnima sa “Čekićarima”, zaključio je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.