Solskjaer uoči starta Lige prvaka: Cilj je otići do kraja

epa07239735 (FILE) - Molde's manager Ole Gunnar Solskjaer reacts after the UEFA Europa League qualification match between Molde FK and Hibernian Edinburgh at Aker stadium in Molde, Norway, 16 August 2018. Solskjaer has been named caretaker manager of Manchester United 19 December 2018 until the end of the season 2018-19. He will replace Jose Mourinho was sacked on 18 December 2018. EPA/Svein Ove Ekornesvaag NORWAY OUT NORWAY OUT

Nogometaši Manchester Uniteda prvu će utakmicu Lige prvaka igrati u Bernu protiv Young Boysa. Dvoboj je na rasporedu od 18.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni vragovi su prošle sezone ispali u grupnoj fazi Lige prvaka, ali trener Ole Gunnar Solskjaer želi ove godine, s pojačanom ekipom, doći do prvog finala od 2011. godine.

– Cilj je otići do kraja, ali znamo da će to biti teško. Dodali smo kvalitetu, iskustvo i mladost u momčad i nadam se da ćemo biti spremni za sve što slijedi. Ova momčad je zrelija nego prošlih sezona. Kad sam došao u klub htio sam iskustvo i kvalitetu koja će rasti. David De Gea Harry Maguire su već duže vrijeme s nama, a imamo i mnogo novih igrača. Ova momčad je posebna, paze jedni na druge, u nekim utakmicama će nam biti iskustvo biti važnije, a u drugima mladost i hrabrost, rekao je Solskjaer na konferenciji za novinare, piše HRT.

Pohvalio je Young Boyse, rekao da su napadački orijentirana mlada momčad i da očekuje tešku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United će biti bez Edinsona Cavanija koji je zadobio lakšu ozljedu na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.