Europsko prvenstvo dizanje utega: Majer treća u finalu B do 48kg

Foto: Glas Slavonije

U subotu je održano prvo natjecanje na Europskom prvenstvu u dizanju utega u Splitu, a među četiri natjecateljice u skupini B u kategoriji do 48 kilograma nastupila je i hrvatska reprezentativka Tihana Majer koja je sa 62 kilograma podignuta u trzaju i 70 kilograma u izbačaju u biatlonu ostvarila rezultat od 132kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sve tri discipline Majer je zauzela treće mjesto, iza srpske reprezentativke Tijane Stevanović, koja je sa 142kg (63+79kg) bila najbolja, te Finkinje Sonje Haapaniemi, koja je sa 137kg (63+74kg) zauzela druga mjesta u svim disciplinama. Slabija od Majer bila je Irkinja Alexandria Craig sa 121kg (55+66kg).

Konačni plasman Majer na ovom EP bit će poznat u nedjelju kada će u finalu A od 11.25 sati nastupiti osam najboljih dizačica u ovoj kategoriji.

U nedjelju će se održati natjecanja i u dvije muške kategorije, do 56kg i do 62kg. U finalu B do 56kg od 13.45 sati nastupit će i hrvatski reprezentativac Georgije Bogojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.