Evo gdje gledati mečeve Poljička i Dodiga iz Umaga

Foto: fah

Od četvorice hrvatskih tenisača, koji ove godine nastupaju na ATP turniru u Umagu, prvi je na teren izašao Luka Mikrut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 101 minute igre poražen je u dvoboju 1. kola od Argentinca Camila Uga Carabellija (ATP – 96.) s 2-6, 5-7 nakon 101 minutu igre.

U ponedjeljak će u akciji biti dvojica hrvatskih predstavnika koji su dobili pozivnice za glavni turnir. U glavnom meču dana (ne prije 21 sat) na stadionu “Goran Ivanišević”, Mili Poljičak (ATP – 524.) će se boriti za svoju premijernu pobjedu na ATP Touru protiv iskusnog 29-godišnjeg Talijana Lorenza Sonega (ATP – 52.). Taj susret prenosi se na Drugome programu.

Na Studenac Areni (ne prije 20 sati) 19-godišnji Osječanin Matej Dodig (ATP – 308.) za suparnika ima francuskog kvalifikanta Enza Couacauda (ATP – 203.). Prijenos je na HRTi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji će od hrvatskih tenisača meč prvog kola igrati Duje Ajduković, a njegov dvoboj s talijanskim predstavnikom Lucianom Darderijem (ATP – 35.) na rasporedu će biti u utorak.

Raspored prijenosa za ponedjeljak, 22. srpnja:

SREDIŠNJI TEREN

MEČ BROJ 1:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16:30, JAKUB MENŠIK – ALEXEI POPYRIN, prijenos HRTi

MEČ BROJ 2:

18:00, MARIANO NAVONE – FLAVIO COBOLLI, prijenos HRTi, snimka HTV 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MEČ BROJ 3:

21:00, MILI POLJIČAK – LORENZO SONEGO, prijenos HTV 2  

GRAND STAND TEREN 

MEČ BROJ 1:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16:30, THIAGO MONTEIRO – TOMAS MACHA, prijenos HRTi

MEČ BROJ 2:

18:00, FILIP MISOLIC – DUŠAN LAJOVIĆ, prijenos HRTi

MEČ BROJ 3:

20:00, ENZO COUACAUD – MATEJ DODIG, prijenos HRTi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.