Evo kako je Mourinho objasnio ispadanje Ajaxa u polufinalu Lige prvaka

Foto: fah

U finalu nogometne Lige prvaka 1. lipnja na madridskom stadionu Wanda Metropolitano igrat će Liverpool i Tottenham. Nakon što je Barcelona u utorak čudesnim preokretom nadoknadila tri gola zaostatka protiv Barcelone i pobjedom 4-0 izborila finale, ‘vizu’ za Madrid izvadio je i Tottenham na još ‘luđi’ način u Amsterdamu pobijedio Ajax sa 3-2 i tako nadoknadio poraz od 0-1 iz prve utakmice igrane u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho, stručni komentator beIN Sportsa, u nekoliko rečenica sažeo je ovaj poraz.

“Da biste pobijedili u posebnim, najvećim mečevima, ponekad trebate ići protiv vaše filozofije. Ali Ajax je drugo poluvrijeme protiv Tottenhama igrao kao da mu je s druge strane Vitesse u nizozemskoj ligi”, kaže.

“Treneri imaju tri vrste utakmica: u jednima ne igramo uopće, u drugima igramo jako loše, a u trećima igramo jako dobro. Ajax je u drugom poluvremenu trebao trenera koji će igrati jako dobro, a on je igrao kao njegovi igrači. Ne baš jako dobro”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.