Evo kako se Rakitić oprostio od bivšeg kluba

epa10621726 Juventus's Manuel Locatelli (L) and Sevilla's Ivan Rakitic (R) in action during the UEFA Europa League semi-finals, 1st leg soccer match between Juventus FC vs Sevilla FC in Turin, Italy, 11 May 2023. EPA/Alessandro Di Marco

Sad je i službeno, Ivan Rakitić je novi igrač Hajduka. Napustio je saudijski Al Shabab gdje je proveo šest mjeseci, a stigao je tamo iz Seville. Na društvenim mrežama se oprostio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi navijači, kada sam došao prije šest mjeseci, ugostili ste me kao jednog od vas. Osjećao sam se ugodno sa svojom obitelji. Otkrio sam novu državu, novu religiju. Bilo je to obogaćujuće i nezaboravno iskustvo. Ponosan sam što sam bio dio ovog projekta i siguran sam da će Saudijska Arabija uskoro postati ključan faktor na međunarodnoj razini. Ipak, danas se naši putevi razilaze. Ovo je osobna odluka koju sam donio jer mi se pružila jedinstvena prilika”, izjavio je Rakitić.

Inače, s Hajdukom je potpisao ugovor na dvije godine i tako održao obećanje navijačima splitskog kluba koje je dao prije nekoliko godina. Hajduk sad ima u momčadi tri srebrna hrvatska reprezentativca iz Rusije. Uz Rakitića tu su Ivan Perišić i Lovre Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.