Evo koji hrvatski sportaši nastupaju šestog dana Olimpijskih igara

Pariz, 28.07.2024 - Vaterpolo utakmica turnira Olimpijskih igara Pariz 2024 između reprezentacija Hrvatske i Crne Gore. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Šestog dana natjecanja na XXXIII. Olimpijskim igrama u Parizu održat će se natjecanja u 24 sporta, a u njih devet, atletici, džudu, gimnastici, jedrenju, kajaku/kanuu na divljim vodama, mačevanju, plivanju, streljaštvu i veslanju, dijelit će se medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski sportaši i sportašice natjecat će se u šest sportova, a sve kreće s Damirom Martinom i borbom za finale u samcu, dok će program u polufinalu teniskog turnira zaključiti Donna Vekić, piše HRT.

1.8. (nastupi hrvatskih sportaša):

JEDRENJE – Elena Vorobjeva (početak natjecanja u klasi ILCA 6); Filip Jurišić (početak natjecanja u klasi ILCA 7); Palma Čargo (plovovi u klasi IQFoil); Šime Fantela Mihovil Fantela (plov za odličja u klasi 49er)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DŽUDO – Zlatko Kumrić (kategorija do 100 kg)

PLIVANJE – Jere Hribar (kvalifikacije 50m slobodno)

VATERPOLO – Hrvatska – Rumunjska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VESLANJE – Damir Martin (polufinale samca); Anton Patrik Lončarić (B finale dvojca na pariće)

TENIS – Donna Vekić – A. K. Schmiedlova (polufinale singla)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.